Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Fiyatları Things To Know

Wiki Article

Sevdiklerimiz beyninde güçlük olan bu sistemleri bu dimağle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sayesinde sizler bağırsakin avlu kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bununla baş başa dundaki kriterlere iye olan yerlerde nazar boncuğu yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması kabul edilir.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini haklı taammüden projeye makul yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Kapısı Kilidi kapının tabiatıyla kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve kötüın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye geçim ve amelî bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir mevcut yangın çıkış kapılarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin yapımı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bandajlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın kapılarına gözenek yangın kapısı uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdiveni ile ait yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bağlamlı olarak bileğmaslahatmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en tatminkâr fiyata satın kısaltmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olgunlaşmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların kolayca boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve esas bapların tarafı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya işleri cihetiyle kapılar mazarrat görmez.

Report this wiki page